Три і штири десятих мільйона йкихостам-бактерій кождий день піклуютси про мене…

Нє, я щас реально без сарказму. Це дійсно приємно. Мало того, шо хтос, крім рідної жінки, піклуєси про мене, так щий в такій кількості. Я деколи не сплю (старий вже, шо поробиш) і ото собі люблю уявляти, як сидить вночі СЕО молочного заводу і лічьно відраховує 3,4 лями тихво бактерій, шоп на ранок я відчув всю повноту піклування, ібо якшо буде лиш 3 і 2 мільйона – то я буду ходити не попіклованим цілий день. А він тако тоже буде тим сильно перейматиси. І так відразу стає тепло і приємно, шо аж но!

До чого цей ліричний вступ?.... Аааа. На старості літ понравилоси мені подорожувати. Починав я, як нормальний стандартний дід, спочатку з поїздок на ферму, потім в райцентр, потім на базарь в місто. А потім прям як підсадили мене на шпріц – спробував май дальчє за область і всьо, втягнувси. Таке саме як читати навчивси – фіг потім вилічишси. Їздити кудас – це круто, мало того, шо бачиш шос нове і знайомишси з цікавими людями, так щий почінаєш розуміти, шо то болото, йке тобі на місці подають як перемогу, перерізаючи лєнточьку – ніфіга не перемога. Але то таке, не про зраду щас.

Сто дваціть років я живу на цему світі і побачив в подорожах всяке: і свиню, яку розпинають за поману, і фестивалі вина-сиру-маланок, і навідь як правильно пересаджувати тещін язик у май більчий вазон.

Шо я вам хочу сказати, рівняти сервіс і послуги в іньчому місці з окраїнов славної Шипинецкої землі напевно ізначяльно неправильно. Завжди буде багато як плюсів так і мінусів.
Але, як казав класик, завжди є один великий нюанс – чи отіво мінуси в тенденції замінюютси на плюси. Це дуже гарно прослідковуєси, коли ти повертаєшси у вже знайоме місце через певний період.

Тяжко писати так, шоп пропетляти мімо зради, але спробую. Я вже навідь намагавси говорити не тільки з людями, а й з тимиво бактеріями. І нійєдна не годна мені дати відповідь:
-нашо дівчата згинають одну ногу в колінці коли стають до фодиграфії на фоні розвалин колізею чи всяких тихво бігбенів з ейфілівеми вежами?